Lexus LS și-a făcut apariția la Detroit

Lexus a prezentat noua generație LS în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Vârful de gamă al japonezilor a ajuns la a cincea generație și oferă un look sportiv, un interior mult mai rafinat și un nou propulsor V6.

Din punct de vedere estetic, Lexus LS preia o serie de elemente de design pe care le-am tot văzut în ultima perioadă. Se pare că LC 500 Coupe a fost muza designerilor japonezi când au finalizat look-ul lui LS. Grila frontală este extrem de masivă și este flancată de blocurile optice cu formă futuristă. În partea din spate, stopurile sunt extrem de alungite, iar spoilerul integrează perfect cele două țevi ale sistemului de evacuare.

2017-lexus-ls-detroit-3

Conform oficialilor Lexus, habitaclul noii generații LS este și mai bine izolat fonic, iar acest lucru a fost completat de un sistem audio semnat de Mark Levinson. Zona centrală este dominată de un sistem de infotainment care integrează un ecran de 12,3 inchi.

Sub capotă, Lexus LS va fi oferit cu motorul V6 biturbo de 3,5 litri care produce 415 CP și 600 Nm. Resursele sunt puse în valoare cu ajutorul unei transmisii automate cu zece rapoarte. Acestea fiind zise vă mai spunem că Lexus LS accelerează de la 0 la 96 km/h în 4,5 secunde.

Adaugă un comentariu