Masini sub 10.000 de euro disponibile in Romania

Deși Programul Rabla pentru persoane fizice s-a încheiat, proiectul Prima Mașină se apropie cu pași mari de debutul oficial.

De aceea, ne-am gândit să realizăm o listă cu mașinile care costa sub 10.000 de euro, sunt disponibile la noi în țară și fac parte din clasa mini sau subcompactă.

 

Dacia Sandero 

Subcompacta de la Mioveni are un preț de pornire de 7,190 de euro. Vorbim despre versiunea Acces echipată cu motorul de 1,2 litri benzină și 75 CP.

 

Fiat Panda* 

Primul model din clasa mini care sosește pe lista noastră este Fiat Panda. Italianul pleacă de la 9.214 de euro în versiunea de echipare POP. Aceasta dispune de motorul de 1,2 litri benzină și 69 CP.

 

Hyundai i10*

O altă mașină destinată 100% orașului este noul Hyundai i10. Modelul sud-coreean are un preț de pornire de 9,366 de euro. Pentru suma aceasta, clienții vor primi versiunea DUO echipată cu motorul de 1,0 litri benzină de 66 CP.

 

Kia Picanto 

Kia oferă pe piața din România modelul Picanto. Acesta este disponibil în versiunile cu cinci și trei uși. Pentru compație am luat în calcul versiunea cu cinci uși. Entry-level-ul are un preț de pornire de 9,448 de euro și vine în echiparea Base. Sub capotă, clienții vor găsi unitatea de 1,0 litri benzină de 69 CP și 97 Nm.

 

Peugeot 107* 

Primul francez care ne sare în drum în cadrul listei organizate este Peugeot 107 facelift în trei uși. Acesta are un preț de pornire de 8,368 de euro și include o reducere promoțională de 1,350 de euro. Cei care vor să achiziționeze această versiune vor primi motorul de 1,0 litri de 68 CP. Modelul vine în echiparea Access. Cei care preferă versiunea în 5 uși, prețul promoțional este de 9,040 de euro.

 

Renault Clio*

În gama Renault, modelul Clio și versiunea sa break pot fi achiziționate cu mai puțin de 10.000 de euro. Hatchback-ul subcompact poate fi cumpărat cu 9,700 de euro în versiunea PRO. Acesta este echipat cu motorul de 1,2 litri și 75 CP. Break-ul pleacă de la 9.950 de euro, dispune de același motor de mai sus, iar echiparea poartă denumirea de Authentique.

 

Skoda Citigo

Modelul de segment mini al producătorului ceh are un preț de pornire de 8.238. Acesta vine în versiunea cu trei uși în echiparea Active. Pentru suma amintită mai sus clienții primesc motorul de 1,0 litri și 60 CP. Cei care optează pentru varianta în cinci uși, aceasta pleacă de la 8,692 de euro.

 

Suzuki Swift* 

Un alt model al segmentului subcompact care apare în lista noastră este Suzuki Swift. Pentru suma de 9.160 de euro, clienții primesc versiunea GA echipată cu motorul de 1,2 litri benzină și 94 CP.

 

Volkswagen up! 

Ultimul, dar nu cel din urmă model pus pe listă de noi este Volkswagen up!. Citadinul german pleacă de la 8,892 de euro pentru versiunea în 2 uși. Echiparea poartă denumirea de take up! și vine alături de motorul de 1,0 litri benzină de 60 CP.

Toate prețurile includ TVA | *Prețurile cu ofertă specială.

Sursa foto

Adaugă un comentariu