Matt LeBlanc, Chris Harris și Rory Reid au fost confirmați pentru noul sezon Top Gear

După încheierea sezonului 23 al emisiunii Top Gear, Chris Evans a anunțat că părește corabia. La scurt timp, oficialii televiziunii britanice au anunțat că Top Gear va continua și în scurt timp vom avea și sezonul 24.

Astăzi, BBC a anuțat linia de atac pentru viitorul sezon al emisiunii. Matt LeBlanc, Chris Harris și Rory Reid sunt prezentatori, iar în diverse scene își vor face apariția și Eddie Jordan, dar și Sabine Schmitz. Conform informațiilor, actorul american Matt LeBlanc a semnat un contract pentru două sezoane cu postul de televiziune britanic.

“Sunt încântat că Matt LeBlanc revine în cadrul Top Gear. Este un talent nemăsurat iar dragostea lui pentru mașini este molipsitoare. Abia aștept ca emisiunea să revină în 2017 pe BBC 2”, a declarat Patrick Holland, oficial BBC 2.

În aceste condiții, viitorul sezon Top Gear se anunță mult mai interesant. Formatul echipei, dar și posibilele modificări ale show-ului pot genera din nou audiența de care Top Gear se bucura pe vremea lui Clarkson.

Via | Carscoops

Adaugă un comentariu