McLaren confirmă un nou V8 pentru înlocuitorul lui 650S

McLaren a mai publicat o imagine teaser cu viitorul 720S (nume neconfirmat). După cum deja știți, modelul vine să înlocuiască actualul 650S și va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Alături de imaginea teser, McLaren a mai venit și cu o serie de informații cu privire la motorizare și la performanțele viitorului model. Astfel, britanicii confirmă faptul că 720S va sosi cu un V8 twin-turbo nou de 4,0 litri. Accelerația de la 0 la 200 km/h ar urma să aibă loc în 7,8 secunde, iar sfertul de milă se va desfășura în doar 10,3 secunde.

“Noul motor de 4,0 litri M840T este unul extraordinar și va fi folosit pentru un supercar de top capabil să facă sfertul de milă în 10,3 secunde. Puterea, cuplul și răspunsul accelerației sunt mult îmbunătățite comparativ cu prima generație Super Series. Consumul de carburant și emisiile de CO2 au fost îmbunătățite”, a declarat Haydn Baker, oficial McLaren.

În plus, producătorul britanic spune că a pregătit un sistem de evacuare mult îmbunătățit, iar clienții au la dispoziție și o versiune sport a acestuia.

Adaugă un comentariu