Mercedes-AMG C 63 S Edition 1 – Poze si detalii

A devenit deja o traditie pentru Mercedes-Benz sa ofere versiuni Edition 1 pentru noile modele cu care soseste pe piata.

Asa cum probabil ati intuit, Mercedes-AMG C 63 nu scapa nici el de acest “tratament” special si va fi oferit timp de un an in versiunea Edition 1. Conform oficialilor germani, doar versiunea C 63 S va fi disponibila in varianta Edition 1.

Asa cum deja stiti, sub capota lui Mercedes-AMG C 63 S regasim unitatea V8 bi-turbo de 4,0 litri capabila sa ofere 510 CP si 700 Nm. Resursele sunt puse in valoare cu ajutorul transmisie AMG Speedshift MCT cu sapte trepte. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 4,0 secunde, in timp ce viteza maxima a fost limitata electronic la 250 km/h.

Citeste si: Mercedes-AMG C 63 – Sportivul din Stuttgart

La nivel estetic, modelul german vine cu jante de 19 inch finisate in negru si rosu, cu o fustita pentru spoilerul fata si cu accente de culoare rosie pe oglinzile laterale.

La interior, clientii viitorului Mercedes-AMG C 63 S Edition 1 vor gasi un volan si scaune AMG Performance, centuri de siguranta de culoare rosie si o serie de accesorii din fibra de carbon. In plus, nemtii pun la dispozitie si pachetul AMG Night care promite o serie de accesorii finisate intr-un plastic lucios si tevi de esapament cromate.

Adaugă un comentariu