Mercedes-AMG C450 primește tratamentul Brabus

Casa de tuning germană Brabus a pregătit un pachet de caroserie și un kit de performanță pentru Mercedes-AMG C450. Din punct de vedere estetic, zona frontală primește o fustiță nouă pentru spoiler, în timp ce în zona posterioară putem admira un difuzor de aer nou și un spoiler modificat.

De asemenea, Brabus a optat pentru un set de jante Monoblock S de 19 inchi și pentru un sistem de evacuare încheiat cu patru terminații.

Nemții de la Brabus nu puteau trece cu vederea interiorul lui Mercedes-AMG C450. Acesta a primit acum o serie de modificări la nivelul tapițeriei, accesorii din lemn, covorașe speciale și pedale din aluminiu. Cireașa de pe tort o reprezintă pragurile iluminate cu însemnele Brabus.

Citește și: Lamborghini Huracan dus la 848 CP de Novitec

mercedes-amg c450 brabus (12)

Pentru cei care cred că puterea oferită în standard de Mercedes-AMG C450 nu este suficientă, Brabus are un răspuns simplu. Pachetul PowerXtra B30-410. Da știm sună pompos, însă el este capabil să crească puterea oferită de motorul V6 de 3,0 litri la 405 CP.

Citește și: Lamborghini Huracan primește un tratament colorat din partea Print Tech

În plus, cuplul motor înregistrează și el o majorare de 50 Nm. Acestea fiind zise, vă anunțăm că accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4,6 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 280 km/h.

Adaugă un comentariu