Mercedes-AMG G63, dopat de Brabus

Brabus a pregătit un pachet de caroserie și un kit de performanță pentru Mercedes-AMG G63. În urmă cu ceva timp, Mercedes-Benz a pregătit o paletă nouă de culori extreme pentru Clasa G, iar Brabus s-a gândit că lucrurile sunt pe gustul lor și au adoptat pentru acest kit exterior nuanța Solar Beam.

Alături de pachetul special de caroserie, look-ul lui Clasa G a fost mult îmbunătățit. Pentru cei care vor să îl folosească mai mult pe șosea și nu în off-road. Tot la exterior observăm spoilere masive, prize de aer mult mai mari, un eleron și jante de 23 de inchi.

Interiorul a primit scaune îmbrăcate în piele și cusute cu ață de culoare galbenă, accesorii din Alacantara și pedale sport.

2016 mercedes-amg g63 brabus (9)

Pentru ca pachetul să fie complet, Brabus a gândit pentru acest AMG G63 și un kit de performanță. Motorul V8 de 5,5 litri dezvoltă acum 700 CP. Din păcate, oficialii nu au specificat și noua valoare a cuplului motor.

Totuși, cu noile specificații, Mercedes-AMG G63 modificat de Brabus accelerază de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde, iar viteza maximă a crescut și ea la 240 km/h.

Adaugă un comentariu