Mercedes-Benz Clasa C Coupe – Poze și detalii oficiale (Frankfurt 2015)

Mercedes-Benz a publicat primele imagini oficiale și a oferit primele detalii despre noul Clasa C Coupe. Modelul va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își va deschide porțile începând cu 15 septembrie.

Din punct de vedere estetic, Mercedes-Benz Clasa C Coupe este capabil să surprindă și să atragă orice iubitor de mașini. Capota alungită, grilă frontală masivă și blocurile optice suficient de agresive reușeșc să genereze o atmosferă sportivă. Plafonul plonjat al lui Clasa C Coupe se continuă cu o zonă posterioară scurtă, inspirată de cea regăsită pe Clasa S Coupe.

Din punct de vedere al dimensiunilor, noua generație a coupe-ului german a crescut cu 95 de milimetri și este mai lată cu 40 de milimetri. Cât despre ampatament, acesta a crescut cu 80 de milimetri, ceea ce se traduce prin mai mult spațiu pentru pasageri.

mercedes-benz clasa c coupe (10)

La interior, elementele au fost preluate de pe versiunea sedan a lui Clasa C, însă promit să aducă o notă de sportivitate proprie. Ca și până acum, sistemul de infotainment COMAND se află la loc de cinste. După cum era de așteptat, Clasa C Coupe abundă de sisteme de asistare a șoferului precum: Attention Assist, Collision Prevention Assist Plus, Distronic Plus cu Steering Assist și Stop&Go Pilot, dar și o cameră la 360 de grade.

În plus, Mercedes-Benz pune la dispoziția clienților o tehnologie care cooperează cu sistemul de climatizare și cel de navigație și care, în momentul în care mașina trece printr-un tunel, recircularea aerului este activată în mod automat.

Din punct de vedere al dinamicii, Mercedes-Benz Clasa C Coupe va sosi cu o suspensie standard revizuită care coboară garda la sol cu 15 milimetri, față de cea a sedanului, și care integrează sistemul Sports Direct-Steer, pentru un plus de manevrabilitate. Pe lista de opționale va fi disponibilă și suspensia pneumatică (singurul model din segment cu această opțiune). Cu ajutorul Dynamic Select, șoferul va putea alege unul dintre cele cinci moduri de lucru: Eco, Comfort, Sport, Sport+ și Individual. În plus, suspensia va fi capabilă să își ajusteze garda la sol și dinamica în funcție de gradul de încărcare al mașinii.

Așa cum probabil v-ați obișnuit, Mercedes-Benz Clasa C Coupe va fi disponibil pentru început în versiunea Edition 1, care o să beneficieze de o serie de elemente speciale pentru interior.

mercedes-benz clasa c coupe (31)

În dreptul motorizărilor, Mercedes-Benz anunță patru versiuni pe benzină și două diesel. Versiunea de bază va fi reprezentată de C 180 (1,6 litri/156 CP). Urmează în gamă C 200 (2,0 litri/184 CP), C 250 (2,0 litri/211 CP) și C 300 (2,0 litri/245 CP). În varianta diesel, clienții se vor bucura de versiunile C 220 d (2.2 litri/170 CP) și C 250 d (2.2 litri/204 CP).

Mercedes-Benz Clasa C Coupe – Frankfurt 2015

Adaugă un comentariu