Mercedes-Benz Clasa E Cabrio a fost prezentat oficial

Mercedes-Benz va întregi gama E în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Ultimul membru este Clasa E Cabrio. Noua generație măsoară 4,826 metri lungime, 1,860 metri lățime și are o înălțime de 1,482 de metri.

Ampatamentul are 2,873 de metri lungime și asta se traduce prin 10 centimetri în plus în dreptul picioarelor pasagerilor din spate.

Deși nu este greu de intuit, Clasa E Cabrio a preluat de pe coupe atât interiorul, cât și gama de motorizări. PLafonul textil poate fi comandat în culorile următoare: negru, maro, albastru și roșu. Plierea acestuia are loc în 20 de secunde și poate fi acționat până la viteze de maximum 50 km/h. Așa cum era normal, Mercedes-Benz nu uită de confortul pasagerilor și oferă pe noua Clasa E Cabrio sistemele Aircap și Airscarf.

Așa cum vă spuneam și mai sus, gama de motorizări a fost preluată de pe versiune coupe. În plus, nemții spun că toate motorizările vor fi disponibile cu transmisia automată cu nouă rapoarte. O să existe și posibilitatea bifării sistemului de tracțiune integrală 4Matic.

Mercedes-Benz Clasa E Cabrio – Prezentare

Adaugă un comentariu