Mercedes-Benz Clasa E Cabrio – Prima imagine teaser

Acum câteva zile vă anunțam că Mercedes-Benz a confirmat debutul lui Clasa E în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acum, oficialii companiei germane vin și cu o imagine teaser cu viitorul model.

Clasa E Cabrio este pus în prim-plan în fața celorlalți membri din gama E. Sub capotă, Clasa E Cabrio va prelua gama de motorizări pe care o știm de pe Clasa E Coupe. Aceasta include o unitate diesel și trei pe benzină, cu o plajă de puteri cuprinsă între 184 CP și 333 CP. În viitorul apropiat, nemții vor veni și cu versiunile de performanță dezvoltate de AMG.

Dar surprizele germanilor nu se opresc aici. Tot la Geneva, Mercedes-Benz o să aducă un coupe cu patru portiere semnat de AMG. Numele acestuia va fi Mercedes-AMG GT4, iar versiunea de serie va fi prezentată în 2018.

Tot la Geneva, Mercedes-Benz o să ne prezinte și noul G650 Landaulet, primul SUV pregătit de Mercedes-Maybach. Și pentru ca pachetul să fie complet, vă reamintim că în 2017, divizia AMG împlinește 50 de ani de existență. Pentru a celebra acest moment, nemții au pregătit câteva ediții speciale aniversare.

Adaugă un comentariu