Mercedes-Benz GLC Coupe Concept – Poze și detalii oficiale cu rivalul lui BMW X4

În urmă cu câteva săptămâni, Mercedes-Benz a publicat o imagine teaser cu viitorul GLC Coupe Concept, un prototip menit să dea naștere unui model care să se dueleze cu BMW X4.

Conceptul pregătit de nemți va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Shanghai și este descris drept un studiu cu o structură apropiată foarte mult de cea a versiunii de producție.

Mercedes-Benz GLC Coupe Concept – Exterior

Mercedes-Benz GLC Coupe Concept măsoară 4,73 metri lungime și are un ampatament de 2,83 de metri. Așa cum probabil ați și observat, conceptul prezentat de germani are un look asemănător cu cel folosit de GLE Coupe. La baza acestuia stă platforma care va fi utilizată și de cea de-a doua generație a lui GLK, model care va fi redenumit GLC.

mercedes-benz glc coupe concept (3)

La nivel exterior, Mercedes-Benz GLC Coupe se face remarcat prin intermediul grilei generoase, a jantelor de 21 de inchi și a plafonului plonjat desenat în acest mod pentru a genera silueta unui coupe.

Mercedes-Benz GLC Coupe Concept – Motorizare

Sub capotă, Mercedes-Benz GLC Coupe a ascuns un V6 bi-turbo de 3,0 litri capabil să producă 367 CP la 5,500 rpm și 520 Nm între 1,400 rpm și 4,000 rpm. Agregatul a fost cuplat la o cutie automată cu nouă rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală 4MATIC.

Adaugă un comentariu