Mercedes-Benz Marco Polo – Sau cum viata la rulota devine lux

UPDATE: Mercedes-Benz a publicat o galerie foto completă cu “rulota” Marco Polo. Modelul german are la bază noul Clasa V și prezintă o serie de accesorii menite să-ți facă vacanțele cu familia mult, mult mai plăcute. Dar consider că am discutat suficient pe această temă, motiv pentru care vă invităm să urmăriți cele mai noi fotografii cu Mercedes-Benz Marco Polo.

————

9.07.2014

Mercedes-Benz va expune noul Marco Polo in cadrul unui eveniment dedicat rulotelor, ce va avea loc in Dusseldorf, Germania.

Modelul care poarta denumirea unuia dintre celui mai mari navigatori din lume, are la baza noul Clasa V si vine sa seteze noi standarde in ceea ce priveste calitatea si stilul vietii desfasurate intr-o rulota.

Noul Mercedes-Benz Marco Polo a fost dezvoltat in colaborare cu producatorul Westfalia si beneficiaza de un interior de lux, care dispune de materiale si mobila de inalta calitate. Din moment ce avem de-a face cu o rulota, trebuie sa precizam ca Mercedes Marco Polo vine cu un frigider, cu o chicineta prevazuta cu un aragaz cu doua ochiuri si cu o chiuveta.

Dar piesa de rezistenta a lui Mercedes-Benz Marco Polo consta in scaunele spate ajustabile electric capabile sa se transforme intr-un pat, printr-o simpla apasare de buton. De asmenea, rulota germana se lauda si cu un al doilea pat ce dispune de o saltea umpluta cu spuma de inalta calitate.

 

Motorizarile disponibile pe Mercedes-Benz Marco Polo

Conform oficialilor germani, Mercedes-Benz Marco Polo va putea fi comandat in trei versiuni de motorizare. Vorbim despre versiunea de top care dezvolta 190 CP si 440 Nm, despre varianta 220 CDI de 163 CP si 380 Nm, dar si despre Marco Polo 200 CDI, capabil sa produca 136 CP si 330 Nm.

Adaugă un comentariu