Nissan Micra, imaginat în haine Nismo

Deși titlurile care anunțau lansarea noii generații Nissan Micra încă nu s-au “uscat”, acest lucru nu l-a împiedicat pe designerul X-Tomi să-și imagineze modelul japonez îmbrăcat în haine Nismo.

Maghiarul a optat pentru adoptarea unui kit de caroserie mult mai agresiv, introducerea unor logo-uri Nismo, dar și integrarea unor detalii de culoare roșie. Luminile de zi au fost și ele modificate, prizele de aer sunt acum mai generoase, iar jantele au un design ceva mai agresiv. Pentru moment, un Micra Nismo iese din discuții.

Detalii despre Nissan Micra

Noua Micra este oferită cu pachetul Nissan Inteligent Driving, care include sisteme de asistență, dar și cu tehnologiile Active Ride Control și Active Trail Control.

În momentul lansării, Micra va fi oferită cu motorul de 0,9 litri și 90 CP și cu un motor diesel de 1,5 litri, tot de 90 CP. Ulterior, japonezii vor oferi și un motor pe benzină, cu trei cilindri, de 1,0 litri și 75 CP.

Noul model va fi construit în Franța, la uzina Renault din Flins, debutul vânzărilor fiind prevăzut pentru primăvara anului viitor.

Via | X-Tomi

Adaugă un comentariu