Nissan Qashqai și X-Trail în versiunea Premium Concept

Nissan vrea să ne demonstreze că poate să ofere și mai multă calitate. Pentru acest lucru, japonezii au pregătit versiunea Premium Concept pentru Qashqai și X-Trail. După cum probabil ați și intuit, cele două modele vor fi expuse în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Versiunea Premium Concept a fost dezvoltată separat pentru fiecare model în parte. Divizia de design Europa s-a ocupat de Qashqai, în timp ce divizia din Japonia a preluat frâiele lui X-Trail.

nissan qashqai x-trail premium concept geneva 2016 (2)

Nissan Qashqai Premium Concept a fost gândit pentru cei care petrec mult timp în oraș. Exteriorul primește o vopsea negru mat și o serie de accesorii aurii. De asemenea, vedem o serie de inserții din fibra de carbon și jante de 20 de inchi cu design nou.

La interior, Nissan a pregătit piele Nappa, cusături contrastante și inserții de culoare aurie. De asemenea, japonezii au optat și pentru un pic de fibră de carbon, dar și pentru celebrul Piano Black.

nissan qashqai x-trail premium concept geneva 2016 (3)

Nissan X-Trail Premium Concept se adresează celor cu spirit de aventură. Caroseria a fost vopsită în negru și alb și prezintă aceleași inserții aurii. Jantele au și ele un look nou, iar dimensiunea acestora măsoară 20 de inchi.

În interiorul lui X-Trail Premium Concept găsim elemente din fibră de carbon și piele Alcantara brodată cu ață aurie.

Cu detalii complete vom reveni după debutul din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Adaugă un comentariu