Oficial: Audi RS3 Sportback – 367 CP si 0 – 100 km/h in doar 4,3 secunde

Audi a publicat primele imagini si a oferit primele detalii cu privire la noul RS3 Sportback.

Compacta din Ingolstadt promite performante de top care sunt completate cu un look sportiv.

 

Audi RS3 Sportback – Exterior

La nivel exterior, Audi RS3 Sportback se lauda acum cu prize de aer ceva mai mari, cu o buza frontala inscriptionata cu “quattro” si cu carcase pentru oglinzile laterale care imita aluminiul. De asemenea, spoilerul posterior a fost modificat, iar garda la sol micsorata cu 25 de milimetri. La final, amintim de cele doua tevi de espament ale sistemului de evacuare si de jantele de 19 inch din aliaj care ascund discuri de frana din carbon ceramic.

Audi RS 3 Sportback

Audi RS3 Sportback – Interior

La interior, Audi RS3 Sportback ofera scaune sport imbracate in piele Nappa, un volan tesit in partea de jos si custauri contrastante. De asemenea, pedalele din aluminiu si accesoriile din fibra de carbon completeaza aspectul sportiv.

RS3140016_medium

Audi RS3 Sportback – Motorizare

Sub capota, Audi RS3 Sportback ascunde motorul de 2,5 litri cu cinci cilindri capabil sa produca 367 CP si 465 Nm. Resursele amintit sunt puse pe sosea cu ajutorul transmisiei S-Tronic cu sapte rapoarte si prin intermediul tractiunii integrale quattro. In aceste conditii, acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 4,3 secunde, iar viteza maxima se opreste la 250 km/h, insa, la comanda, limitatorul electronic poate opri noul RS3 Sportback la 280 km/h.

In dreptul capitolului consum de carburant, Audi RS3 Sportback se lauda cu 8,1 litri la suta, in timp ce emisiile de CO2 se cifreaza la 189 de grame per kilometru.

Adaugă un comentariu