Oficial: Cadillac ATS-V Sedan si Coupe vin sa se dueleze cu BMW M3 si M4

Cadillac a publicat informatiile si fotografiile oficiale cu noile ATS-V Sedan si Coupe.

Asa cum probabil deja stiti, noile versiuni de performanta V-Series au fost concepute pentru ca ATS sa se dueleze cu BMW M3 si M4.

 

Cadillac ATS-V Sedan si Coupe – Design

La nivel exterior, Cadillac ATS-V Sedan si Coupe vin cu o serie de accesorii menite sa imbunatateasc sportivitate si sa sporeasca agresivitatea. Amintim aici elementele din fibra de carbon, capota prevazuta cu o priza de aer centrala, pragurile laterale si spoilerul spate care gazduieste patru tevi de esapament. La final, amintim de jantele de 18 inch ultra-usoare incaltate cu pneuri Michelin Pilot Super Sport.

Daca pana acum nu sunteti convinsi de exteriorul lui Cadillac ATS-V, oficialii americani vin si cu pachetele Carbon Fiber si Track. Dupa cum o sugereaza si numele, primul dintre acesta integreaza si mai multe accesorii din fibra de carbon, in timp ce pachetul Track aduce un baterie mai usoara si un sistem botezat Performance Data Recorder.

 

Cadillac ATS-V Sedan si Coupe – Interior

La interior, Cadillac ATS-V Sedan si Coupe vin cu un instrumentar de bord special V Series si cu accesorii tot din fibra de carbon. Scaunele semnate Recaro completeaza aspectul sportiv.

 

Cadillac ATS-V Sedan si Coupe – Motorizare

Sub capota, noile produse de peste Ocean ascund motorul twin-turbo V6 de 3,6 litri capabil sa produca aproximativ 460 CP si 603 Nm. Resursele sunt puse pe sosea cfiec cu ajutorul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, fie prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte.

https://www.youtube.com/watch?v=SOCqXGyESro&list=UUMMTsbfETvrSwwcvB7VE-iw
https://www.youtube.com/watch?v=iGzSjbxXt64&list=UUMMTsbfETvrSwwcvB7VE-iw

Adaugă un comentariu