Oficial: Citroen Berlingo are parte de un facelift discret

Citroen a publicat astăzi noul Berlingo facelift. Modelul producătorului francez va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care se va desfășura începând cu 3 martie.

Citroen Berlingo facelift are parte de o serie de modificări exterioare minore. Vorbim despre un spoiler frontal ușor revizuit, despre lumini diurne cu LED și despre o grilă a radiatorului restilizată. De asemenea, versiunea Multispace va fi disponibilă în două nuanțe de caroserie noi (Moka Grey și Cumulus Grey).

citroen berlingo facelift (2)

La interior, Citroen Berlingo facelift are parte de un sistem de infotainment care comunică cu ocupanții cu ajutorul unui ecran tactil de 7 inch. Începând cu luna iunie, Berlingo facelift va primi un set de senzori de parcare față și o cameră pentru mersul cu spatele. Cei care sunt hotărâți să achiziționeze noul model francez, pot aștepta până în luna noiembrie când își va face apariția și sistemul Active City Brake.

Sub capotă, Citroen Berlingo facelift va sosi alături de numeroase motoare diesel cu puter cuprinse între 75 CP și 120 CP. De asemenea, francezii pregătesc și o versiune electrică cu 67 CP și 200 Nm care promite o autonomie de până la 170 de kilometri și o viteză maximă de 110 km/h.

Adaugă un comentariu