Oficial: Kia Venga facelift va debuta in Orasul Luminilor

In urma cu cateva saptamani, Kia ne anunta ca va aduce la Paris o serie de noutati pentru publicul european. Astazi, oficialii sud-coreeni au sosit cu primele imagini si detali cu Kia Venga facelift.

La nivel exterior, Kia Venga facelift se lauda acum cu o grila frontala tip “tiger nose”, cu lumini diurne LED integrate in blocurile optice si cu poriectoare de ceata restilizate. Partea posterioara vine cu stopuri cu LED-uri, in timp ce aspectul exterior este completat de jantele de 16 sau 17 inch, in functie de preferintele clientilor.

La interior, Kia Venga facelift vine cu o consola centrala noua, cu accesorii metalice si cu un ecran tactil de 7 inch prin intermediul caruia soferul si pasagerii pot controla sistemul de infotainment.

Conform oficialilor sud-coreeni, noua Kia Venga facelift va sosi cu o serie de unitati diesel si benzina cu o putere cuprinsa intre 77 si 128 CP. In dreptul transmisiilor, modelul asiatic se lauda fie cu o cutie manuala in sase trepte, fie cu una automta in patru.

Adaugă un comentariu