Oficial: Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe face furori la Detroit

Mercedes-Benz a fost unul dintre cei mai activi producători care au sosit la Detroit.

Alături de noile C450 AMG Sport, C350 Plug-in Hybrid și GLE63 S Coupe, constructorul din Stuttgart a dezvelit și noul GLE 450 AMG Coupe.

 

Exterior – Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe

La exterior, noul produs german integrează un kit de caroserie ceva mai agresiv comparativ cu versiunea de bază, dar și un set jante de 21 de inch. Pentru ca lucrurile să fie și mai interesante, Mercedes-Benz îi oferă lui GLE 450 AMG Coupe suspensia Airmatic cu funcție de reglare automată a gărzii la sol în funcție de viteză.

 

Interior – Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe

Pentru interior, Mercedes-Benz a optat pentru un volan sport îmbrăcat în piele Nappa, pedale speciale și pentru o serie de accesorii din fibră de carbon și piano black. De asemenea, instrumentarul de bord va afișa și valorile accelerației laterale și longitudinale, dar și unghiul de virare.

Motorizare – Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe

Noul Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe va fi animat de apariția motorului V6 de 3,0 litri twin-turbo capabil să producă 367 CP și 520 Nm. Resursele sunt manageriate cu ajutorul unei transmisii automate cu 9 rapoarte și sunt puse pe șosea prin intermediul sistemului de tracțiune integrală 4MATIC.

Adaugă un comentariu