Oficial: Noul Opel Corsavan a debutat la Bruxelles

Opel a prezentat noua generație Corsavan în cadrul Salonului Auto de la Bruxelles, eveniment care se desfășoară în perioada 16 – 25 ianuarie.

Noul Opel Corsavan are la bază versiunea cu trei uși a modelului german cu același nume și măsoară 4021 mm în lungime, 1944 mm în lățime și are o înălțime de 1479 mm.

Spre deosebire de precedesorul său, noul Corsavan are o sarcină utilă maximă de 571 de kilograme și un volum de încărcare de 920 de litri. În standard, noul Corsavan dispune de o podea solidă din oțel, de un perete despărțitor din același material pe jumătate din înălţime, de protecții laterale și de inele de ancorare.

Sub capotă, Opel poate monta unitățile de 1,4 litri benzină sau 1,3 litri diesel cu puteri care variază de la 70 la 95 CP.

În versiunea 1.3 CDTI ecoFlex, Corsavan se laudă cu 95 CP și 190 Nm, iar mulțumită sistemului Start – Stop oferit standard, poate oferi un consum de carburant în regim mixt de doar 3,3 litri la 100 de kilometri cu emisii de CO2 de 88 de grame.

La interior, clienții pot opta pentru sistemul de infotainment IntelliLink cu ecran tactil de 7 inch. În dreptul sistemele de asistență, Opel Corsavan poate fi echipat cu cea de-a doua generație a sistemului Opel Eye sau cu tehnologiile Traffic Sign Recognition, Lane Departure Warning, High Beam Assist, Following Distance Indication și Forward Collision Warning.

Adaugă un comentariu