Opel a prezentat noul Insignia Sports Tourer

În urmă cu câteva luni, oficialii Opel au publicat primele imagini și detalii cu noua generație Insignia Grand Sport. La scurt timp au urmat informațiile despre versiunea cu tracțiune integrală a sedanul. Iar astăzi, oficialii Opel au prezentat noul Insignia Sports Tourer.

Break-ul germanilor va fi expus tot în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul lunii martie. Din punct de vedere estetic, break-ul copiază liniile sedanului, singurele modificări fiind operate în partea posterioară.

Spre deosebire de vechea generație, noul Insignia Sports Tourer oferă o suprafață de încărcare mai mare cu 10 centimetri, lucru care se traduce printr-un portbagaj mai încăpător cu 100 de litri, ducând totalul la 1.640 de litri atunci când bancheta din spate este rabatată.

În ciuda faptului că noua generație a crescut, masa totală scade cu circa 200 de kilograme. Acest artificiu a fost făcut prin utilizarea unei platforme realizată din materiale mai ușoare.

După cum deja ați intuit, noua generație Opel Insignia Sports Tourer va sosi cu întreaga suită de elemente de siguranță și asistare pe care sedanul le oferă. Astfel, break-ul o să fie disponibil cu sistemul de tracțiune integrală, de suspensia adaptivă, de suportul Apple CarPlay și Android Auto, dar și de tehnologia OnStar.

Așa cum este de așteptat, gama de motorizări va fi preluată de pe sedanul din care derivă.

Opel Insignia Sports Tourer – Prezentare video

Adaugă un comentariu