Pagani Huayra Dinastia sau cum să atragi atenția în cel mai tare mod

Pagani a mirosit bine că publicul din China este un mare iubitor de ediții speciale. De aceea, constructorul de nișă a pregătit versiunea Huayra Dinastia exclusiv pentru piața asiatică. Modelul va fi limitat la trei exemplare, iar primul dintre ele a fost prezentat.

Exemplarul a primit o vopsea specială și un pachet de accesorii denumit Tempesta. Kit-ul oferă jante de 20 și 21 inchi acoperite cu aur, amortizoare speciale semnate de Ohlins și ceva îmbunătățiri în dreptul aerodinamicii. Conform informațiilor pachetul Tempesta a fost evaluat la 181.000 de dolari.

pagani-huayra-dinastia-editie-speciala-11

Așa cum era normal, interiorul a primit și el o serie de modificări consistente. Amintim aici de elementele “pictate” în nuanța turcoaz. Culoarea se regăsește pe tapițeria scaunelor, pe praguri, pe consola centrală, dar și la nivelul portierelor.

Sub capotă, Pagani Huayra Dinastia ascunde același motor V12 de 6,0 litri care oferă 730 CP și 1.000 Nm, resurse care sunt transmise prin intermediul unui transmisii secvențiale cu șapte trepte.

Via | GTSpirit

Adaugă un comentariu