Pick-upul Mercedes-Benz va debuta pe 25 octombrie – Update

Update: Mercedes-Benz confirmă printr-o imagine teaser că viitorul lor pick-up (concept) va fi prezentat pe 25 octombrie. Din păcate, oficialii germani încă nu au vrut să dezvăluie și denumirea modelului pregătit pentru piațele din Africa de Sud, America Latină și Australia.

mercedes-benz pick-up

20.10.2016

Deși Salonul Auto de la Paris a fost ultimul mare eveniment al anului desfășurat pe pământ European, o parte dintre constructori au păstrat ceva ași în mânecă. SEAT a prezentat astăzi Leon facelift, Volkswagen va expune Golf VIII în noiembrie, iar Mercedes-Benz va lansa pe 25 octombrie primul său pick-up.

Pentru moment nu știm încă ce denumire au ales nemții, însă zvonurile sugerează GLT sau Clasa X. Pick-upul Mercedes-Benz are la bază aceeași platformă pe care o poți găsi pe Nissan Navara, iar gama de motorizări ar urma să includă aceleași propulsoare pe care deja le știm de pe modelul nipon.

Citește și: Cum arată modelul cu care BMW va rivaliza viitorul pick-up Mercedes

Asemeni lui Navara, viitorul pick-up Mercedes-Benz o să fie produs în uzina Nissan din Argentina, iar pentru început, produsul se va adresa piețelor din Africa de Sud, America Latină și Australia. Urmând rețeta lui Volkswagen Amarok, viitorul pick-up Mercedes-Benz ar urma să vină cu o serie de versiuni speciale, unele îndreptate către pasageri, altele cu scopuri comerciale.

Așa cum au promis oficialii acum mult timp, pick-up-ul va continua să exprime filozofia de desing Mercedes-Benz și va miza pe un look și pe o atitudine premium. Ținând cont de piețele țintă vizate de viitorul model, există mari șanse ca pick-upul Mercedes-Benz să fie expus în cadrul Salonului Auto de la Sao Paolo.

Via | Motor1

Adaugă un comentariu