Premierele Salonului Auto de la Paris – Modele de serie și concepte

Pe 29 septembrie Salonul Auto de la Paris își va deschide porțile pentru presă. De aceea, am făcut o listă cu toate premierele pregătite de constructori. Și pentru ca nimeni să nu se supere, am aranjat lucrurile în ordine aflabetică.

Începem cu Alfa Romeo care va aduce la Paris versiunea Veloce a lui Giulia. Audi va expune noile A5 și S5 Coupe, dar și A5 și S5 Sportback. De asemenea, nemții vor lansat noul Q5 și versiunea facelift a lui Q3. Așa cum era de așteptat, BMW va lua cu asalt Salonul de la Paris. Seria 3 GT facelift, M240i și M140i facelift, dar și conceptul X2 (neconfirmat) sunt premierele pregătite de nemți.

audi q5

Citroen va aduce la Paris noul C3, conceptele C3 WRC și CXperience, dar și un alt prototip al cărui nume încă nu a fost făcut public. Dacia o să prezinte faceliftul pregătit pentru Logan și Sandero, în timp ce Ferrari va aduce noul GTC4 Lusso T, dar și versiunea decapotabilă a lui LaFerrari.

ferrari-gtc4-lusso-t

Fiat va expune faceliftul lui Panda, în timp ce Honda o să aducă în fața publicului cea de-a zecea generație Civic. Japonezii pregătesc și un concept sport bazat pe același Civic. Hyundai i10 facelift și noul i30 sunt premierele pregătite de sud-coreeni, în timp ce vecinii Kia aduc la Paris noul Rio, Soul facelift și Carens facelift.

kia-soul-gt-paris-2016-1

Land Rover va aduce la Paris noua generație Discovery, în timp ce Masearati va prezenta doar faceliftul operat pe Quattroporte. Mercedes-Benz va avea un stand extrem de generos. Aici, vizitatorii vor putea admira următoarele modele: AMG GLC 43 Coupe, AMG GT R, AMG GT Roadster, Clasa E All-Terrain, Clasa E Estate și, posibil, Clasa S facelift. De asemenea, nemții vor aduce conceptele Vision Van, AMG R50 și un sedan electric, ultimele două fiind încă neconfirmate.

2017-mercedes-amg-gt-roadster-paris-motor-show-25

MINI va impresiona audiența cu Clubman JCW și, posibil, cu noul Countryman, în timp ce Nissan va expune noul Micra. Opel a pregătit pentru acest eveniment debutul lui Ampera-e, Cascada Supreme, Karl Rocks, Zafira Tourer facelift și, poate, noua generație Insignia. Peugeot este un alt producător care va profita la maximum de Salonul Auto de la Paris. Francezii vor veni cu noul 3008, 3008 GT, 5008 și, conform zvonurilor, cu faceliftul lui 308.

2016 peugeot 5008 (27)

Porsche a pregătit pentru acest eveniment modelele Macan Turbo Performance, Panamera și Panamera 4 E-Hybrid. Renault va aduce la Paris modelele Alaskan, Clio facelift și Scenic Edition 1. Pe lista modelelor neconfirmate se află Clio RS 16, Megane Sedan și Zoe facelift.

2016 renault megane sedan (19)

SEAT va aduce la Paris conceptul Ateca X-Perience, dar este posibil să prezinte și noul Ibiza. Skoda va prezenta Kodiaq, iar smart va expune gama de electrice. SsangYong va sosi cu conceptul LIV-2, iar Suzuki a pregătit noul Ignis și faceliftul pentru S-Cross. Toyota promite să impresioneze audiența cu noul C-HR, GT86 facelift și Prius Prime, în timp ce Volkswagen vine cu un concept electric și cu Tiguan LWB (neconfirmat).

toyota c-hr

În zilele următoare, doi dintre redactorii Auto Bild România vor merge la Paris de unde vă vor ține la curent cu cele mai importante noutăți.

Adaugă un comentariu