Prețuri Alfa Romeo Giulia în România

Alfa Romeo Giulia este disponibilă și în România. Rivalul italienilor pentru Audi A4, BMW Seria 3 și Mercedes-Benz Clasa C are un preț de listă de 37.900 de euro cu tot cu TVA. Totuși, italienii vin cu un preț de lansare care include un discount de 10%. Astfel, Alfa Romeo Giulia în versiunea de bază echipată cu motorul 2,2 JTDM de 150 CP va putea fi achiziționată pentru suma de 34.110 euro cu TVA.

Modelul de clasă medie al producătorului italian va fi disponibil în patru niveluri de echipare: Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio. Acestea vor putea fi asezonate cu cele șase variante de motorizare. Unitățile vor putea fi cuplate fie la o cutie manuală cu șase trepte, fie la una automată cu opt rapoarte.

Cea mai accesibilă Giulia în versiunea de echipare Super are un preț de pornire de 37.800 de euro cu TVA (ofertă specială de lansare). Cei care vor alege o Alfa Romeo Giulia în varianta Veloce vor avea la dispoziție fie motorul de JTDM de 210 CP, fie pe cel de 2,0 litri Turbo și 280 CP.

Preț Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

După cum știți, vârful de gamă îl reprezintă varianta Giulia Quadrifoglio. Aceasta are un preț de pornire de 71.550 de euro cu TVA pentru varianta echipată cu transmisia manuală. Dacă vrei o automată, vei avea de scos din buzunar 73.800 de euro cu TVA.

Alfa Romeo Giulia va fi expusă în premieră la Salonul Auto București și Accesorii 2016, desfășurat în perioada 20 – 30 octombrie, la Romaero.

Lista de prețuri Alfa Romeo Giulia

[table id=570 /]

Adaugă un comentariu