Prețuri Opel Mokka X în România. Vezi de la cât pleacă modelul german

Opel a publicat lista de prețuri pentru modelul Mokka X. În România, SUV-ul producătorului din Russelsheim pleacă de la 15.730 de euro cu TVA inclusă. Pentru această sumă vei primi motorul de 1,6 litri Ecotec de 115 CP cuplat la cutia manuală cu cinci trepte și versiunea de echipare Selection.

Cel mai accesibil Opel Mokka X diesel pleacă de la 19.660 de euro cu TVA. Clienții vor primi motorul de 1,6 litri CDTI de 110 CP și cutia manuală cu șase trepte. Modelul va sosi în echiparea medie Enjoy.

mokka-x-11

De asemenea, Opel pune la dispoziția clienților și motorul 1.4 Ecotec în variantele de putere de 140 și 152 CP în versiunile de echipare Enjoy și Innovation. Acesta poate fi echipat cu transmisia manuală cu șase trepte sau cu o cutie automată tot cu șase rapoarte. Opțional poți bifa și sistemul de tracțiune integrală.

Citește și: Impresii la cald după primul test cu noul Opel Mokka X

Cel mai potent diesel are tot 1,6 litri și produce 136 CP. Acesta poate fi comandat cu transmisia manuală cu șase trepte sau cu cea automată. Prețurile pornesc de la 20.240 de euro cu TVA și ajung până la 23.650 de euro.

Adaugă un comentariu