Prima imagine teaser cu viitorul Land Rover Discovery – Update

Update: Land Rover a publicat o galerie foto și două clipuri noi cu viitorul Discovery. Din păcate, exemplarul din imagini este complet camuflat, motiv pentru care designul nu poate fi ghicit în totalitate. Totuși, Land Rover ne arată cât de capabil este viitorul Discovery în off-road.

06.09.2016

Jaguar Land Rover va prezenta pe 28 septembrie noul Discovery. Modelul preia o serie dinte elementele estetice pe care le-am văzut în 2014 pe Discovery Vision Concept, dar folosește și câteva dintre liniile lui Discovery Sport. Modelul producătorului britanic renunță la acel look ascuțit și se aliniază la filozofia brandului.

Conform zvonurilor, Discovery va primi și o versiune hardcore dedicată pasionaților de off-road și dezvoltată de divizia Special Vehicle Operations (SVO). Pentru moment nu există imagini cu interiorul, însă fotografiile spion arată un habitaclu modern, mult modificat față de cel al actualei generații.

Citește și: Jaguar Land Rover pregătește o tehnologie pentru rularea autonomă în off-road

Zona centrală va fi dominată de un ecran de dimensiuni generoase care va comunica cu pasagerii prin intermediul sistemului InControl Pro.

Citește și: Zvonuri și iar zvonuri. BMW, Ford și Jaguar Land Rover au în plan dezvoltarea unei fabrici de baterii

Sub capotă, viitorul Land Rover Discovery nu promite modificări, ceea ce înseamnă că vom vedea aceleași motoare cu patru și șase cilindri cu care ne-am obișnuit până acum. După cum deja ați intuit, modelul producătorului britanic va fi expus și în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Adaugă un comentariu