Primele imagini cu Toyota Yaris sport

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Toyota prezenta conceptul Yaris WRC. La câteva luni, japonezii au venit și cu versiunea de serie Yaris WRC, model care va fi folosit în ediția 2017 a Campionatului Mondial de Raliuri.

Odată cu prezentarea lui Yaris WRC, oficialii Toyota au anunțat că vor lansa și o versiune hardcore a modelului de stradă. Și uite că lucrurile s-au adeverit. Astăzi, Toyota a publicat primele fotografii cu versiunea sport a lui Yaris.

Modelul ar urma să fie prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul lunii martie.

2017-toyota-yaris-sport-2

Din primele imagini oferite de japonezi tragem următoarele concluzii: zona posterioară a primit stopuri ceva mai generoase, un difuzor de aer spectaculos, o evacuare centrală și un eleron montat în partea superioară a plafonului. Tot la exterior vedem culorile Toyota Gazoo Racing utilizate pe capotă și pe zonele laterale, carcase noi pentru oglinzile laterale și jante cu design nou.

Din punct de vedere tehnic, versiunea sport a lui Yaris o să sosească cu o suspensie revizuită și cu un motor care va oferi peste 210 CP.

Adaugă un comentariu