Primele imagini și detalii cu versiunea europeană a lui Kia Optima

Kia se pregătește să lanseze versiunea europeană a lui Optima în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Pentru a mai potoli setea de cunoaștere a fanilor, producătorul sud-coreean a oferit o serie de detalii, dar și câteva fotografii cu viitorul model.

Din punct de vedere estetic, Kia Optima este capabilă să-ți atragă privirea, indiferent de preferințe. Partea frontală este dominată de celebra grilă “tiger nose” și de blocurile optice alungite și îndreptate către spate. În plus, plafonul ușor arcuit și stopurile cu LED-uri completează look-ul elegant al lui Optima.

kia optima (6)

Conform oficialilor asiatici, Kia Optima măsoară 4.855 de mm în lungime, 1.860 de mm în lățime, 1.465 de mm în înălțime și are un ampatament de 2.805 mm, dimensiuni care promit spațiu suficient pentru toți pasagerii. Pentru că am ajuns și la interior, trebuie să menționam că Optima va integra plastice de o calitate mai bună, o consolă centrală simplificată, un sistem de infotainment nou care interacționează prin intermediul unui ecran de 7 sau 8 inchi și un sistem de reîncărcare wireless pentru telefoanele inteligente.

În plus, asiaticii promit și un sistem audio semnat Harman Kardon.

Sub capotă, Kia Optima propune un motor de 2,0 litri CVVL de 163 CP și 196 Nm și unul de 1,7 litri CRDi capabil să ofere 141 CP și 340 Nm. Cele două unități vor putea fi cuplate la o gamă variată de transmisii manuale și automate.

Adaugă un comentariu