Renault Duster Oroch Concept – O posibila linie de design pentru un viitor pick-up

Desi anul acesta se anunta unul relativ slab pentru Dacia din punct de vedere al modelelor noi, producatorul de la Mioveni a reusit sa ne uimeasca.

Mai intai, am facut cunostinta la Paris cu Dokker si Lodgy Stepway si cu doua editii speciale pentru Sandero Stepway si Duster, iar cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paolo, Renault, parintele Dacia, a prezentat conceptul unui pick-up bazat pe Duster.

Acesta se numeste Renault Duster Oroch Concept si a fost desenat sub atenta indrumare a lui Laurens van der Acker. Prezentarea vine la doar cateva saptamani dupa ce Romturingia a dat nastere unui model Duster Pick-Up destinat muncilor din industria petroliera.

renault duster oroch concept (1)

Citeste si: Primele Dacia Duster Pick-Up au fost livrate catre OMV Petrom

La nivel estetic, Renault Duster Oroch dispune de o cabina dubla, suficient de incapatoare pentru cinci pasageri, iar culoarea alba a caroseriei este presarata cu accente portocalii. Tot la exterior, Duster Oroch dispune de spoilere fata si spate restilizata, de un plafon panoramic, de jante de 18 inch si nu in ultimul rand, de o bena ceva mai incapatoare.

Mai mult decat atat, conceptul foloseste doua camere video pozitionate in zona posterioara a cabinei capabile sa proiecteze imaginile direct pe display-ul amplasat pe plansa de bord.

Citeste si: Dacia Duster Pick-up – Imagini fara camuflaj

Adaugă un comentariu