Seat Ibiza Cupra – Poze și detalii oficiale cu hothatch-ul iberic

Seat va expune noul Ibiza Cupra în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul de segment subcompact al producătorului iberic revine în zona hothatch-urilor și promite un duel pe cinste cu rivalii vechi.

La nivel estetic, Seat Ibiza Cupra a primit blocuri optice bi-xenon, lumini de zi cu LED, spoilere ceva mai agresive, plus terminații trapezoidale pentru sistemul de evacuare. De asemenea, pasajele roților au fost extinse pentru a găzdui noile jante de 17 inch.

seat ibiza cupra (10)

La interior, Seat Ibiza Cupra vine cu un sistem de infotainment care oferă tehnologia Apple Car Play și Android Auto. De asemenea, ibericii au îmbunătățit atmosfera de la interior și au dus totul într-o zonă sportivă.

seat ibiza cupra (6)

Sub capota lui Seat Ibiza Cupra se află motorul de 1,8 litri TSI. Astfel, spaniolii renunță la vechiul 1.4 TSI pentru ceva mai multă sportivitate. Noua unitate promite 192 CP și 320 Nm, resurse suficiente pentru o accelerație 0 – 100 km/h în 6,7 secunde.

De partea dinamică se va ocupa suspensia Selective, diferențialul electronic XDS și o versiune ceva mai permisivă a ESP-ului.

Adaugă un comentariu