SEAT Leon facelift – Poze, detalii, clipuri oficiale

Producătorul spaniol a publicat primele imagini și detalii cu SEAT Leon facelift. Modelul este descris drept unul dintre stâlpii SEAT și vine cu cele trei ingrediente necesare unei reușite pe actuala piață: confort, tehnologie și calitate. De asemenea, modelul iberic nu scapă de partea emoțională pe care o avea și până acum.

“Cu SEAT Leon facelift ne dorim să continuăm povestea de succes a acestui model emblematic și includem tehnologii și sisteme de siguranță și de asistare a șoferului, dar și conectivitatea”, a declarat Matthias Rabe, vice-președintele departamentului de cercetare și dezvoltare din cadrul SEAT.

SEAT Leon facelift – Design și interior

Din punct de vedere estetic, nu sunt foarte multe de spus. Leon facelift aduce o grafică nouă pentru blocurile optice și pentru stopuri, integreză spoilere ceva mai agresive și o grilă mai lată cu 40 de milimetri. Elementele cromate nu lipsesc nici ele din ecuația iberică.

2016-seat-leon-facelift-4

Interiorul lui SEAT Leon facelift este disponibil cu un ecran tactil cu dimensiunea de 8 inchi, iar prin intermediul software-ului au fost eliminate și ceva butoane fizice. Funcția Traffic Jam Assist a fost împrumutată de pe Ateca. Aceasta funcționează alături de tehnologiile Lane Assist și Adaptive Cruise Control. În aceste condiții, Leon facelift poate rula semi-autonom până la viteze de maximum 60 km/h. Un alt lucru demn de menționat îl reprezintă sistemul de reîncărcare al smartphone-ului prin inducție.

2016-seat-leon-facelift-10

SEAT Leon facelift va fi oferit în patru versiuni de echipare: Reference, Style, FR și Xcellence.

SEAT Leon facelift – Motorizări

O altă modificare importantă o trecem în dreptul motorizărilor. Fanii propulsoarelor diesel vor avea de ales între motorizări de 1,6 litri și 2,0 litri cu puteri cuprinse între 90 și 184 CP. Cei care preferă un “benzinar” pot opta pentru unități care oferă între 110 și 180 CP.

 SEAT Leon facelift – Clipul de prezentare

Adaugă un comentariu