SEAT pregătește o gamă de modele X-Perience

SEAT a testat terenul X-Perience prin lansarea lui Leon. În cadrul Salonului Auto de la Paris, ibericii au adus și un concept X-Perience bazat pe Ateca. Conform unor zvonuri din industrie, SEAT pregătește o gamă completă de modele care să poarte însemnele X-Perience.

Așa cum probabil intuiți, cel de-al doilea model va fi Ateca, iar pe viitor, spaniolii vor veni cu terminația X-Perience și pe Ibiza, dar și pe viitorul crossover Arona.

seat-leon-x-perience

Exteriorul va miza pe un look mai masculin, cu protecții suplimentare atât pentru caroserie, cât și pentru motor, în timp ce interiorul promite modificări minore. În acest mod, SEAT încearcă să câștige și mai mulți clienți care sunt în căutarea de vehicule adaptate unor condiții ceva mai dure.

Cât despre viitorul Arona, crossoverul ar urma să fie poziționat sub Ateca și să rivalizeze cu mult mai cunoscutul Nissan Juke.

“Dorim să exteindem conceptul X-Perience cu mai multe modele în gamă. Ateca X-Perience este gata să intre în producție. Totodată, am aflat că aceste modificări pe care X-Perience le oferă sunt mult mai apreciate de clienți”, a declarat Alejandro Mesonero, şeful de design SEAT.

Via | Carscoops

Adaugă un comentariu