Singura Lada Xray de prezentare a fost furată

Lada Xray a fost prezentată publicului larg în luna noiembrie a anului trecut, iar primul exemplar a ieșit pe porțile fabricii pe 15 decembrie. Vânzările au demarat de ceva vreme, însă un incident de filmele de comedie a avut loc în cadrul uzinei AvtoVAZ din Togliatti.

Singura Lada Xray fabricată pentru a merge la expoziții și prezentări a fost furată chiar din uzină. Exponatul, estimat la o valoare de un milion de ruble, a fost furat de de patru persoane, două dintre ele fiind deja reținute de autorități.

Iar pentru ca tacâmul să fie complet, unul dintre infractorii reținuți făcea parte din echipa de securitate a uzinei din Togliatti. Din păcate pentru ruși, acesta nu este singurul incident care are loc în fabrica de la Togliatti. În urmă cu câteva luni, hoții și-au făcut de cap și au furat piese în valoare de peste 20 de milioane de ruble (271.000 de euro).

Vă reamintim că Lada Xray este un crossover de buget dezvoltat pe platforma B0 a grupului Renault-Nissan. Modelul este oferit cu trei motoare pe benzină cu puteri cuprinse între 106 și 114 CP. Rușii spun că Xray va ajunge și în Europa în lunile următoare.

Via | Motor1

Adaugă un comentariu