Skoda Octavia facelift – Poze, detalii și clipuri oficiale – Update

Update: Skoda a publicat o galerie foto completă cu interiorul modelului Octavia facelift. Astfel, avem ocazia să vedem care sunt noutățile puse la dispoziție de cehi pentru cel mai bine vândut model al lor în România. 

2016-skoda-octavia-facelift-interior-3

27.10.2016

Skoda a publicat primele imagini și detalii cu Octavia facelift. Modelul producătorului din Mlada Boleslav a suferit câteva transformări exterioare interesante. Primul lucru care ne-a sărit în ochi a fost designul blocurilor optice. Cehii au adoptat un look nou, cu lumini duble, asemănătoare cu cele utilizate de Mercedes-Benz pe vechile generații Clasa E. Totodată, cehii au trecut la lumini full LED.

În zona frontală observăm și un spoiler ușor modificat și lumini de ceață restilizate. În partea posterioară, cehii au adoptat o nouă semnătură luminoastă pentru stopuri. Jantele au primit și ele un design nou și sunt disponibile în mărimi cuprinse între 16 și 18 inchi.

Skoda Octavia facelift – Interior

De cum pășești în habitaclul modelului din Cehia vei vedea că ecranul sistemului de infotainment a fost înlocuit cu unul de 9,2 inchi. De asemenea, butoanele fizice au fost înlocuite cu unele sensibile la atingere. De asemenea, Skoda a optat și pentru preluarea de pe Superb a unor sisteme de asistare și de siguranță. Așa cum era de așteptat, gama Simply Clever a fost și ea îmbunătățită.

skoda octavia facelift

Skoda Octavia facelift – Motorizări

Sub capotă, Skoda Octavia facelift va putea fi garnisită cu cinci unități pe benzină și patru diesel cu puteri cuprinse între 84 și 184 CP. Aproape toate motorizările pot fi comandate cu transmisia DSG cu șase sau șapte trepte. Unitățile de 1,8 litri TSI și 2.0 TDI pot fi comandate chiar și cu un sistem de tracțiune integrală. Pe lista de opționale vei găsi tehnologia Dynamic Chassis Control (DCC) care oferă trei setări: Confort, Normal și Sport.

Noua Skoda Octavia facelift va fi disponibilă începând cu prima parte a anului viitor.

Adaugă un comentariu