Skoda Octavia Scout facelift – Gardă la sol generoasă și modificări stilistice

Skoda se pare că nu încetează cu surprizele pentru acest final de an. Dacă ieri am văzut primele imagini cu Octavia RS facelift, astăzi facem cunoștință cu Octavia Scout facelift. Așa cum probabil intuiți, modelul producătorului din Mlada Boleslav preia elementele de design pe care le știm deja de pe break-ul din gamă.

Cele mai importante modificări estetice constau în revizuirea blocurilor optice, a luminilor de ceață și a semnăturii stopurilor. Skoda Octavia Scout facelift are o gardă la sol mai mare cu 30 de milimetri comparativ cu break-ul “civil”. Tracíunea integrală face și ea parte din “bunătățile” cu care ne așteaptă Octavia Scout facelift, iar fiecare punte beneficiază și de aportul unui diferențial. Pentru un acces mai ușor în teren accidentat, modelul cehilor are și o funcție denumită intuitiv “Off-Road”.

2017-skoda-octavia-scout-facelift-2

În ceea ce privește gama de motorizări, Skoda Octavia Scout facelift poate fi comandată fie cu unitatea de 1,8 litri TSI de 180 CP, fiec cu propulsorul de 2,0 litri TDI, oferit în versiunile de putere de 150 CP, respectiv 184 CP. O noutate o constituie cutia de viteze DSG cu șapte trepte pe versiunea de 150 CP.

Pentru moment, oficialii Skoda nu au publicat imagini cu interiorul, însă acesta o să fie preluat în totalitate de pe Octavia facelift.

Adaugă un comentariu