smart a prezentat noul ForTwo Cabrio

Cu doar câteva săptămâni înainte de debutul Salonului Auto de la Frankfurt, smart a publicat primele poze și detalii oficiale cu versiunea cabrio a lui ForTwo.

Citadinul decapotabil propus de smart vine cu un plafon din pâză care poate fi deschis în 12 secunde. Acesta poate fi operat până la viteze considerabile, dar și de la distanță, prin intermediul butoanelor de pe cheie. Conform producătorului, plafonul va putea fi comandat în trei culori diferite: negru, albastru și roșu.

smart fortwo cabrio (10)

În momentul lansării, smart ForTwo Cabrio va fi disponibil cu două motoare cu trei cilindri, unul capabil să ofere 71 CP și 91 Nm (1,0 litri), iar celălalt punând la dispoziția șoferului 90 CP și 135 Nm (0,9 litri turbo). Ambele unități pot fi cuplate fie la o cutie manuală cu cinci rapoarte, fie la cea Twinamic (dublu-ambreiaj) cu șase trepte.

Citește și: smart fortwo 1.0 proxy – Regele orașului

După cum era de așteptat, smart a crescut rigiditatea la torsiune a lui ForTwo Cabrio, valoarea acesteia îmbunătățindu-se cu 15 procente.

În Germania, citadinul decapotabil va putea fi comandat încă din luna noiembrie a anului curent, urmând ca livrările să debuteze în februarie 2016.

Adaugă un comentariu