smart ForFour Edition 1 – Versiunea de debut a noii citadine germane

In ultima perioada, fiecare model nou lansat de Mercedes-Benz a primit versiunea speciala Edition 1. Acelasi tratament va aplica acum si smart pentru cea de-a doua generatie a lui ForFour.

Noul smart ForFour Edition 1 vine cu o caroserie vopsita in doua nuante (Lava Orange si Graphite Grey) si cu tevi de esapament cromate. Tot la nivel exterior, editia speciala va dispune de jante de 16 inch din aliaj, de o grila frontala vopsita in negru si de un plafon panoramic cu protectie impotriva luminii soarelui.

Citeste si: Smart lanseaza o noua generatie de modele si are din nou o versiune cu patru locuri

La interior, smart ForFour Edition 1 dispune de covorase speciale, de un volan multifunctional in trei spite, de manere pentru usi cromate si de o tapiterie in aceleasi nuante cu cele folosite pe caroserie.

In plus, ceasurile de bord au fost inlocuite cu un ecran TFT de 3,5 inch. Tot la nivelul habitaclului gasim un sistem de climatizare automat, pedale speciale si un schimbator de viteze imbracat in piele.

Citeste si: Crash-test frontal intre noul smart ForTwo si Mercedes-Benz Clasa S

Pentru moment, smart inca nu a anuntat cat timp va ramane pe piata noul ForFour Edition 1 si nici pretul de achizitie pentru acesta.

Via | MB Passion

 

Adaugă un comentariu