Ssangyong LIV-2 SUV – Imagini teaser cu viitorul concept

Ssangyong a anunțat că va expune noul LIV-2 SUV Concept în cadrul Salonului Auto de la Paris. Pentru a mai potoli curiozitatea fanilor, oficialii producătorului asiatic au publicat o serie de imagini teaser cu viitorul concept.

După cum probabil ați intuit, prototipul este o evoluție a lui LIV-1, concept pe care l-am putut admira în cadrul Salonului Auto de la Seul din 2013. LIV-2 Concept va sosi cu un desgin nou și ar urma să stabilească o nouă linie pentru tot brandul. Totodată, prototipul prefigurează și viitoarea generație Rexton.

Zona frontală este dominată de o grilă de dimnesiuni mari și de un set de blocuri optice cu LED-uri. Luminile de zi și proiectoarele de ceață au fost integrate în spoiler, iar protecțiile suplimentare sugerează un concept care poate ataca și în off-road. Zona posterioară se face remarcată prin noua semnătură optică a stopurilor, dar și prin difuzorul de aer modificat masiv.

La interior, conceptul Ssangyong oferă spațiu doar pentru patru persoane, iar zona centrală este dominată de un ecran de dimensiuni mari. Sub acesta au fost poziționate butoanele pentru climatizare și nu numai, iar cel mai probabil, instrumentarul de bord este unul digital.

Adaugă un comentariu