SsangYong Rexton – Primele imagini oficiale

SsangYong a publicat primele imagini și detalii cu viitorul Rexton. Modelul a fost anticipat de conceptul LIV-2, prototip pe care l-am putut admira în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2016.

Din punct de vedere estetic, SsangYong Rexton preia elemente de pe conceptul LIV-2, dar nu renunță nici la liniile tradiționale pe care le cunoaștem de la vechea generație. Viitorul SsangYong Rexton va avea 9 airbag-uri, un sistem de parcare cu vedere 3D și un ecran tactil cu o diagonală de 9,2 inchi. Sistemul de infotainment va fi compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

“Interiorul se dorește a fi un <> asigurând o ambianță premium, capabilă de a trezi emoții plăcute și a oferi spații generoase oricărui călător de la bord”, au scris oficialii SsangYong în comunicatul de presă.

Din păcate, oficialii producătorului asiatic nu au oferit detalii cu privire la gama de motorizări.

Noul SsangYong Rexton se lansează în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Seul, eveniment care își deschide porțile începând cu 30 martie. Modelul va fi disponibil în România începând cu ultimul trimestru al anului 2017.

Adaugă un comentariu