SsangYong Tivoli a fost dezvăluit în Coreea de Sud

În cadrul Salonului Auto de la Paris, SsangYong a prezentat conceptele XIV Air și XIV Adventure. În cadrul conferinței de atunci, oficialii producătorului asiatic au anunțat că aceste două produse vor servi drept inspirație pentru un viitor crossover.

Astăzi, avem șansa să facem cunoștință cu derivatul de serie al lui XIV Air și XIV Adventure. Botezat Tivoli, crossoverul sud-coreean a fost prezentat în cadrul unei eveniment special, organizat în Seul.

Noul SsangYong Tivoli a fost dezvoltat pe noua arhitectura X100 și dispune de o serie de elemente exterioare afișate pe cele două concepte expuse la Paris. La interior, Tivoli dispune de un sistem de climatizare pe două zone, cameră pentru mersul cu spatele și un sistem de infotainment care utilizează un ecran tactil.

Sub capotă, SsangYong Tivoli ascunde un motor nou, de 1,6 litri e-XGi pe benzină, capabil să producă 126 CP și 157 Nm. Resursele acestuia pot fi manageriate fie de o transmisie manuală, fie de una automată, iar consumul de carburant în regim mixt anunțat de producător va fi situat între 8,1 și 8,3 litri la suta de kilometri în funcție de cutia de viteze aleasă.

Sursa | IAB

Adaugă un comentariu