StarTech oferă primul program de tuning pentru Bentley Bentayga

Era o chestiune de timp până cel mai scump, mai puternic și mai rapid SUV din lume va începe să fie modificat de marii tuneri.

st16aa56

StarTech sparge gheața cu un bodykit complet, compus dintr-un spoiler frontal cu deflector aerodinamic la bază și prize de aer mai generoase, un set de praguri profilate și un spoiler spate mai agresiv, care integrează terminațiile evacuării. Pe hayon, la baza lunetei, și-a făcut apariția și un eleron suplimentar din fibră de carbon.

st16aa54

Pentru cei care vor un look mai agresiv de-atât, există opțiunea unui „wide body kit’, care face pasajele roților mai proeminente. Clienții pot opta și pentru un sistem de reducere a gărzii la sol cu 25 mm, iar noile jante de 23 de inchi sunt un must-have în acest scenariu.

st16aa53

Trecând în interior, StarTech oferă posibilități nelimitate de personalizare, cei mai capricioși putând opta pentru cel mai exclusivist sortiment din piele existent pe piață.

StarTech încă lucrează la pachetul de tuning pentru motor, așa că momentan trebuie să ne mulțumim cu cei 600 CP ai motorului de serie. Și până la urm, unde e graba, pentru că Bentayga este cel mai rapid SUV de serie. Și nu pare că va fi depășit curând.

Adaugă un comentariu