Top Gear – Cea mai mică audiență din ultimul deceniu

Ieri seară, BBC2 a programat primul episod al noii serii Top Gear. Chris Evans, noul prezentator al celei mai iubite emisuni auto, a ieșit un pic cam șifonat după cele 60 de minute de show. Fanii au penalizat și criticat noua emisiune, iar realizatorii au fost în centrul feedback-ului negativ.

Chris Evans a fost descris de fani drept o imitație nereușită a lui Jeremy Clarkson. Din păcate, acest lucru a avut un efect și asupra audienței. Conform datelor, ieri seară, a fost înregistrată o medie de 4,3 milioane de telespectatori, primul episod al noului sezon având cea mai mică audiență din ultimul deceniu. Pentru a avea un punct de comparație, ultimul episod în care Clarkson, May și Hammond au apărut pe micile ecrane, a strâns o medie de 5,3 milioane de telespectatori.

Iar Chris Evans și-a cam făcut-o cu mâna lui. În urmă cu o săptămână, noul prezentator Top Gear spunea că emisiunea nu va fi considerată un succes dacă nu vor înregistra o medie de cel puțin 5 milioane de telespectatori. În timp ce Evans se confrunta cu cifrele slabe de audiență, Clarkson se întorcea la Londra după ce fusese prezent la Marele Premiu de Formula 1 din Monaco.

Rămâne de văzut dacă viitorul episod al noului sezon Top Gear va înregistra cifre de audiență la fel de slabe, dar așteptăm și o declarație din partea conducerii BBC.

Via | DailyMail Foto | Top Gear

Adaugă un comentariu