Un BMW i3 aparținând poliției din Roma a luat foc! (VIDEO)

Poliția din Roma tocmai a pierdut un automobil valoros din flota folosită pentru patrulele urbane: un BMW i3 cu range extender, care a fost mistuit de flăcări.

Momentan nu se știe de la ce a pornit incendiul. Cei care au intervenit pentru stingerea flăcărilor au folosit un extinctor din dotarea mașinii, însă fără niciun rezultat. Se vede în materialul video de mai jos cum din zona posterioară a mașinii continuă să iasă un fum dens.

Mașinile electrice sunt încă într-o fază incipientă a dezvoltării, iar modelele oferite de alți producători (de exemplu, Tesla Model S) au fost implicate de mai multe ori în incendii.

BMW i3 de poliție

Deși pare o alegere ciudată pentru o mașină de poliție, BMW i3 este folosit de autoritățile din multe state, ultima achiziție de 100 de exemplare fiind făcută de LAPD (Los Angeles Police Department), care l-a ales în detrimentul Teslei Model S. Se pare că principalul argument a fost prețul, consumul mai redus de curent și funcția Range Extender, dar și fiabilitatea recunoscută BMW și serviciile Connected Drive.

Sursa: Motor1

 

Adaugă un comentariu