Video: Poliția Română ne arată exemple din trafic care îți pun, și ție, viața în pericol

Faceți cunoștință cu DN2, această pată neagră a României. În ultimele săptămâni, pe acest drum au avut loc trei accidente grave, soldate cu decese. Iar astfel de evenimente au loc constant pe DN2.

Pentru a-i mai domoli pe șoferi, Poliția Română a demarat o serie de acțiuni pentru siguranța traficului rutier.

Poliţia Română îşi adaptează permanent mijloacele de acţiune la situaţia din teren. 24 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză au fost depistaţi de poliţişti, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, în urma unei acţiuni pe DN 2.

În doar 4 ore, poliţiştii au depistat 24 de conducători auto care nu au respectat legislaţia în vigoare și cărora le-au reţinut permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h.

 

În perioada următoare, poliţiştii vor intensifica acţiunile pentru salvarea de vieţi, folosind şi această autospecială.

Polițiștii au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Bucureşti, care conducea pe D.N. 2, în localitatea Poşta Câlnău, judeţul Buzău, cu viteza de 183 km/h, în localitate. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Adaugă un comentariu