Viitorul BMW Seria 3 va avea o versiune 100% electrică. Tesla Model 3 intră în vizor

BMW va lansa noua generație a lui Seria 3 în 2018, dar până atunci, colegii de la AutoExpress au reușit să adune o serie de informații intersante despre viitorul model german. Pentru început, următoarea generație BMW Seria 3 o să folosească o nouă platformă, mai ușoară, dar și componente fabricate din fibră de carbon. În cazul în care inginerii BMW vor reuși, viitorul Seria 3 ar urma să devină cea mai ușoară mașină din clasă.

O altă surpriză pregătită de BMW constă în sistemele de propulsie. Viitorul Seria 3 o să folosească motoare diesel și benzină cu trei, patru și șase cilindri, dar va integra și o versiune 100% electrică. În acest mod, Seria 3 o să pună ținta și pe viitorul Tesla Model 3.

Conform aceleiași surse, versiunea electrică nu va ajunge pe piață până în 2020. Cei care iubesc mediul și nu vor mai avea atâta răbdare, ar putea opta pentru versiunea hibridă pregătită de nemți.

Interiorul lui BMW Seria 3 ar urma să ofere ceva mai mult spațiu pentru toți pasagerii, în timp ce materialele folosite vor avea o calitate și mai bună. Layout-ul general nu va fi modificat masiv.

Viitorul BMW Seria 3 este așteptat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2017, vânzările urmând să fie programate pentru începutul lui 2018.

Via | AutoExpress

Adaugă un comentariu