Volkswagen a pregătit un facelift și pentru e-Up!

Volkswagen a expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva faceliftul operat pe citadinul Up!. Așa cum era normal, nemții vin acum cu aceleași modificări și pe versiunea e-Up!. Sub capotă nu există nicio modificare.

Motorul electric produce în continuare 82 CP și 210 Nm, resurse suficiete pentru o accelerație de la 0 la 100 km/h în 13 secunde. Viteza maximă este de 130 km/h, iar bateriile de 18,7 kWh îi permit lui e-Up! să parcurgă până la 160 de kilometri cu un singur plin de energie.

Din punct de vedere estetic, e-Up! facelift integrează acum oglinzi cu lumini de semnalizare, blocuri optice revizuite, lumini de zi cu LED, stopuri spate modificate și spoilere îmbunătățite.

Totodată, faceliftul aduce și ceva îmbunătățiri în dreptul versiunii de bază. Clienții lui e-Up! facelift se vor bucura de Climatronic, parbriz încălzit, volan îmbrăcat în piele, senzori de ploaie, un sistem multimedia, dar și o funcție de frânare automată. Pe lista de opționale, clienții vor putea bifa o cameră pentru mersul cu spatele, un adaptor de încărcare rapidă și o mulțime de posibilități de personalizare. Pentru moment, Volkswagen u a publicat prețurile și pentru România. În schimb, în Germania, prețul lui e-Up! facelift va avea același nivel cu al versiunii fără îmbunătățiri.

Adaugă un comentariu