Volvo a prezentat XC90 Lounge Console Concept în Shanghai

În urmă cu scurt timp, Volvo a anunțat că va expune un concept special în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Ei bine, evenimentul asiatic și-a deschis porțile, iar Volvo a adus la start conceptul XC90 Lounge Console. Conform producătorului scandinav, noul prototip a fost gândit și conceput în urma unui studiu care a stabilit necesitățile oamenilor cu un stil de viață ridicat.

Noul Volvo XC90 Lounge Console renunță la scaunul pasagerului din dreapta și îl înlocuiește cu o masă de lucru multi-funcțională care, la nevoie, se transformă în oglindă sau etalează un ecran de 17 inchi.

volvo xc90 lounge console concept (1)

Conform producătorului scandinav, acest accesoriu multi-funcțional poate fi deplasat și rotit cu până la 90 de grade. În plus, oglinda ascunde un compartiment special în care posesorii își pot depozita bijuteriile.

“Oamenii care sunt în continuă mișcare și au un stil de viață agitat vor avea nevoie de spațiu și de oportunitatea să se relaxeze între diverse deplasări. Aceste lucruri sunt puse la dispoziție de Lounge Console”, a declarat Thomas Ingenlath, vice-președinte de design în cadrul Volvo Car Group.

Dar XC90 Lounge Console nu este prima încercare a suedezilor de trecere către zona de lux. În urmă cu doar câteva zile, scandinavii au prezentat XC90 Excellence, un model care duce eleganța unui habitaclu dincolo de limitele cu care Volvo ne obișnuise.