Care a fost prima mașină a vedetelor internaționale

Vă mai amintiți prima mașină? Există persoane publice care au uitat complet ce au condus pentru prima dată, pe când altele se gândesc cu nostalgie la modelele pe care și-au făcut ucenicia. Iată cinci vedete și primele lor mașini:

Jay Leno

Primul automobil condus de Jay Leno a fost un Model-T Ford truck din 1934. Mașina a fost cumpărată de la un tânăr din Andover, Mass, acolo unde vedeta a crescut. Acum, Jay Leno are o întreagă colecție de automobile.

Jon Hamm

Actorul din “Mad Men” a avut o Toyota Corolla din 1986 ca prima mașină. Automobilul cu pricina a făcut dese drumuri Missouri – Los Angeles, acolo unde vedeta mergea la repetiții.

LeBron James

Baschetbalistul LeBron James a început tare. Primul său automobil a fost un Hummer H2 în valoare de 63.000 de euro. Până atunci, sportivul mergea cu mașini împrumutate.

Hummer

Miley Cyrus

La vârsta de 16 ani, Miley Cyrus era deja celebră. După ce și-a luat permisul, vedeta a investit într-un Porsche Cayenne.

Patrick Duffy

Patrick Duffy, cunoscut publicului din România ca “Bobby” din Dallas, a deținut în primă fază o bijuterie de mașină: Chevy Impala din 1958. Actorul a recunoscut că și acum are în garaj “prima iubire”.

Vedete

Adaugă un comentariu