A sasea editie a Asociatiei Club Dacia Duster

 La sfarsitul saptamanii trecute, proprietarii de Dacia Duster si-au dat intalnire la Bran unde si-au testat inca o data abilitatile personale dar si pe cele ale masinilor lor 4×4.

In weekendul 14-16 februarie s-a desfasurat la Bran cea de-a sasea editie a Reuniunii Asociatiei Club Duster, care a reunit peste 90 de pasionati ai marcii sositi din toate colturile tarii la bordul a 40 de autovehicule Dacia Duster.

Alaturi de fanii acestui model far al gamei Dacia, s-au aflat presedintele-director general al Dacia, Nicolas Maure si directorul Renault Commercial Roumanie, Thomas Dubruel.

La fel ca la toate celelalte actiuni ale asociatiei, invitati speciali au fost membrii clubului Duster 4×4 Everyone, format din angajati ai grupului Renault Romania care concureaza cu masini Dacia Duster in competitii nationale si internationale de off-road.

 

Printre activitatile de care s-au bucurat participantii, dar si turistii sau locuitorii din zona, a fost caravana de 40 de masini ce s-a deplasat de la Bran catre Poiana Brasov, ocazie cu care au putut admira si doua autospeciale Dacia Duster modificate de echipele de inginerie ale Renault Technologie Roumanie – Duster Army si Duster Buster – precum si un autovehicul Duster echipat cu cele mai importante accesorii existente in oferta Dacia.

Atractia principala a evenimentului a fost reprezentata de concursurile off-road, organizate in doua etape: categoria standard (masculin si feminin) si categoria vehicule echipate cu pneuri speciale.

La categoria standard, concurentii au avut de parcurs, contra cronometru, un traseu denivelat si presarat pe alocuri cu portiuni de apa si noroi. Un parcurs special a fost rezervat posesoarelor de Duster, multe aflate la primul concurs de acest fel.

Participantii cu vehicule echipate cu pneuri speciale (AT/MT) si-au pus masinile la incercare pe un traseu mult mai dificil, in care a contat dotarea masinii dar si experienta soferului in a aborda santuri adanci si pante abrupte.

Castigatorii au beneficiat de premii puse la dispozitie de Dacia si de alti parteneri ai evenimentului.

 « Am fost incantat sa particip la reuniune. Este fascinant sa vad cat de mult isi iubesc masina proprietarii de Duster si ce pot face in off-road, chiar si cu versiunea 4×2. In plus, si eu sunt proprietarul unui Duster pe care l-am cumparat in 2011 si de care sunt foarte mandru »,

a tinut sa precizeze Nicolas Maure dupa eveniment.

La randul sau, Thomas Dubruel a impartasit entuziasmul fanilor prezenti la eveniment, adaugand ca

 « Duster nu este doar un succes de piata ci si un model care suscita pasiunea si mandria clientilor nostri. Intrunirile “Dusteristilor”, devenite deja o traditie, transmit un mesaj de incredere in marca Dacia, care nu poate decat sa ne bucure ».

 

 

 

Adaugă un comentariu